Vásárlási és szállítási útmutató

Szállítási költség:

● Előre utalás esetén: 25.000 Ft alatt bruttó 1500 Ft futárszolgálattal házhoz szállítva és 990 Ft Easybox vagy DPD csomagpontra .

● Utánvét esetén 25.000 Ft alatt bruttó 1850 futárszolgálattal házhoz szállítva és 1340 Ft Easybox/Sameday vagy DPD csomagpontra. (Utánvét díja bruttó 350 Ft., ami bele van számolva a költségbe.)

● 25.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES Magyarországra történő szállítás esetén!

Szállítási információ:

Házhozszállítás a DPD és Csomagpiac Kft. futárszolgálattal történik.

● Szállítási idő: 1-5 munkanap

● A csomag feladásáról és érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató.

● Házhozszállítás esetén, munkanapokon 08-19 óra között szállít a futárszolgálat.

● Átvételkor a kézbesítőnél fizethet készpénzben vagy bankkártyával.

Fizetési lehetőségek:

1. Utánvét: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben/bankkártyás fizetéssel a megrendelt termék(ek) átvételekor.

2. Bankkártyával történő fizetés:

Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Az online bankkártyás fizetések a STRIPE rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.

3. Előre utalás: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 2 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

– Név: Manhercz Zsuzsanna

– Bank neve: OTP Bank

– Bankszámlaszám: 11773425-04389509

– BIC / Swift: OTPVHUHB

– Közlemény: A megrendelés azonosítója (Rendelésszám)

A fizetés elindítására 48h áll rendelkezésére, utána rendelése automatikusan törlődik. Csomagját az összeg beérkezése után adjuk fel.

Kérdés esetén kérjük, írjon ügyfélszolgálatunknak. Email: info@masha-and-co.eu